familjelivet i tornedalen

♛ Prins Lucas

20140716-200739.jpg

20140716-200746.jpg

Bebisfötter i all ära, ja man får god lust att bara pussa på dom. Här sitter jag och väntar på att lilleman ska vakna vilket borde börja bli snart, han sover fortfarande efter våran promenad så jag passade på att plocka undan här hemma, fixa disken och så slängde jag ihop middag åt mig och hann äta det i lugn och ro om man bortser från våran tiggare till hund, framför några avsnitt himym. När han var hemma hos mina föräldrar i två veckor på semester och jag var extra blödig här hemma med hormonerna i ett omlopp så började jag gråta när jag satt och åt för att jag saknade våran lilla tiggare så otroligt mycket. Det mina vänner är riktigt blödigt. Jag kunde knappt titta på hans mat och vattenskål utan att bli sådär extra blödig.

Nu får han gärna vakna till en liten stund innan det är dags och byta om till pyjamas och natta honom. Jag vill ju hinna gosa lite med våran bebis innan jag själv lägger mig för natten. Får se om vi ligger och sussar lika sött idag när S kommer hem från jobbet. Skickade iväg en trevlig bajsblöjebild till honom som en reminder, Lucas drog sin första rejäla bajja så det rann utanför blöjan och ner på mig, härliga tider alltså. Äh, nu är det dags och avrunda här, godnatt på er finaste ni.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats