familjelivet i tornedalen

♛ Underbara bebis

20140718-071908.jpg

20140718-071930.jpg

Idag väckte denna sötnos mig redan vid 04.30 för att sedan vägra somna om. En snabb titt på honom i sängen sade mig ”glöm din dröm att ni får somna om igen”. Haha men vad gör det när han är så gullig och go? Kan inte få nog av att titta på honom. Blev mat och ett blöjbyte – det andra för denna natt och sedan har vi bara gosat i sängen förutom en promenad med vovven, är väl klart att man måste iväg på morgonskiten med honom. S åkte iväg och jobba innan 06 och denna natt fick han iaf sova rätt bra hoppas jag, vi har iaf inte lyckats väcka honom en enda gång fram tills att han klocka ringde vid 05. Strax efter 06 somnade både jag och Lucas och jag vaknade här alldeles nyss medan han fortfarande ligget bredvid mig och sussar.

På ”dagens to dos” ser det rätt lugnt ut, tog tag i all tvätt igår kväll istället. Inte farligt mycket eftersom att det vart en sådan värmebölja och alla gått omkring halvnakna. Blir stt fara iväg på en promenad med grabbarna senare och så en storhandling på det när S kommer hem från jobbet. Jag är grymt sugen på en massa frukt och gott, måste börja ta tag i det hälsosammare livet snart igen. Men nu ska jag vara mysa vidare här i sängen med våran son innan hungern tar över och jag måste kliva upp för en bit frukost. Adios amigos!

20140718-072925.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats