familjelivet i tornedalen

It’s the wrong time for somebody new, it’s a small crime and I’ve got no excuse.

Den här helgen börjar lida mot sitt slut. Jag har precis kollat klart avsnittet som var en efterföljare av himlen kan vänta, en del av vår studieuppgift som vi håller på med nu. Jag är aptrött men ska göra några sista fix här hemma innan det blir sovdags för min del. Imorgon ska jag åka någonstans vart jag inte har varit på väldigt, väldigt länge. Haha, är ju nästan av en skräckblandad förtjusning. Nej men. Det ska i alla fall bli kul för min del.

Den här helgen har bjudit på en hel massa besök hos oss och lite andra nöjen. En massa tankar och känslor kring allt det som händer i vår värld och vårt Stockholm. Alla de drabbade. Jag önskar såå att allt ont och allt hat en dag ska försvinna. Jag vet och jag tror starkt på att kärleken övervinner allting. Men för varenda dag som går så är det en kamp mot klockan. Jag hoppas verkligen det får ett slut. Ett gott sådant. En extra tanke till alla de som drabbats av denna orättvisa. En extra tanke till alla våra hjältar som gör allt för att bekämpa ondskan. Ta hand om varandra. livet är verkligen skört. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats