familjelivet i tornedalen

1 dag till bf

Imorgon är det bf för oss, dagen som man gått och väntat på men killen är envis… Han verkar inte ha så värst bråttom ut från magen eller min kropp vill inte samarbeta med min vilja så han lär väl bli kvar där inne i två veckor till trots allt. Haha aja, hursom så har vi ju honom snart här och gud vad man längtar :3 det ska bli sååå spännande och man går och väntar på att träffa denna lille och se vem det är som hyrt min mage i nio månader. Saknar även min vovve som är och semestrar med mina päron, fast jag vet att han har det ruskigt bra men är så van att ha honom vid min sida hela tiden. Nä ni, nu väntar fotboll på tv för vår del och sen blir det o försöka få lite sömn. Pussss! :*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats