familjelivet i tornedalen

1 december, TB &paket

God morgon. Tänk att det redan är den första december idag, den allra sista månaden på året. Bara 31 dagar kvar av det här året alltså, bara! Det var ju nyss det var julafton ju, tiden springer verkligen iväg och fortare går det för varje år. 

Jag mår sisådär, det känns bättre i halsen men jag är skapligt hängig och trött just nu. På ett par timmar ska jag försöka ta oss iväg till affären med vagnen efter en obligatorisk promenix med vår fyrbenta kompis – för en celsius så man piggnar till idag. Vi har fått nysnö så vi måste passa på att leka utomhus ett tag idag och få oss lite frisk luft och dagsljus. Mucho viktigt.

  
184 veckor sedan. En liten throwback till när vi var till Egypten tillsammans med S. Egypten är så otroligt vackert och vi hade det förjävla bra.

  
152 veckor sedan. Obligatoriska nyårspussen vid tolvslaget i Playa del Ingles i Kanarieöarna. 

  
Throwback till 134 veckor sedan. Ishockey VM, Grönan och Springsteen. 

  
44 veckor sedan befann vi oss i Maspalomas med den där lilla sparveln. Lucas allra första semester på dryga halvåret, om vi hade det bra? Yes!

  
Och 23 veckor sedan. Midsommarfirande i Turkiet, så jäklarns varmt och så himla skönt. 

Apropå något helt annat så hämtade jag ut ett paket för ett par dagar sedan, ett väldigt efterlängtat ett. Den första kommentaren jag får om min nya pyjamas var ”trodde det i alla fall var shorts men det är ju långbyxor, vad osexigt” och vem som stod för kommentaren kan ni gissa er fram till, haha. 

  
Är sjukt nöjd med kuddfodralet, ångrar att jag inte beställde fler. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats