familjelivet i tornedalen

13 mil till bb

Härifrån vart jag är nu så är det tretton mil till bb för mig och här kommer jag att vara ännu i två veckor framöver innan jag och S tar vårat pick och pack och åker hem. Tretton mil – om det skulle sätta igång tidigare, tretton mil oroar mig inte ett dugg då det ändå bara tar 1 timme och 50 minuter dit, jag tror inte jag på den stunden kommer hinna föda ut bebisen ändå. Erkänner dock att det känns stabilare om vi är hemma när det är dags för då har vi bara 5 mil dit efter motorväg, cirka 30 minuter till sjukhuset. Så är det när man bor långt upp och alla mindre bb stängt på 90-talet, haha. Men jag har kommit fram till att många oroar sig över om man ska hinna i tid eller inte till förlossningen, visserligen är det nog folk som just bor/är långt ifrån bb men jag försöker att inte oroa mig över det. Det har ju gått bra för alla andra i min närhet och dom har ju hunnit med goda marginaler dit, det lugnar också ner en lite. Vet även dem som har över 20 mil till närmaste och sämre vägar, där kan jag förstå oron, speciellt om man är omföderska. Brukar ni känna oro över att inte hinna i tid?

20140530-200552.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats