familjelivet i tornedalen

15 frågor

1Har du något smeknamn? Ja, Majsan, Majoken, Lill-Majok, Mallan, Majso, Mallo, Liirum, Johajko, Lilla My. Alla är ganska standard, beror väl helt på vem det är som tilltalar mig, haha.

2Har du något konstigt du alltid behöver göra? Ja, jag är beroende av att ställa saker i ordning kvällen innan och förbereda kläder, saker jag kommer använda och så. Väldigt jobbigt ibland men jag vinner säkert några minuter på det på morgonen.

3Andra måsten? Svårt. Måsten? Känna igenom alla dörrar en extra gång (så det är låst), ja det kanske räknas mer till tvångstankar. Ett annat är att jag alltid måste ha lampan till fläkten släckt, alltså den får inte vara på medan jag lagar mat. Kanske också en tvångstanke men äsch. Och så lipsyl och handkräm, givna måsten för min del (!)

4Några lyxvanor? Lyxvanor? Nej. Inte mer än att jag alltid måste få känna mig lite brun för att inte känna mig som en levande zombie. En lyxvana är väl att jag har möjligheten att ligga dagen i ända i sängen och plugga, okej inte dagen till ända men ändå.

5När ingen ser, vad gör du då? Sekretessbelagt. När ingen ser och hör så sjunger jag mest med min ljuva stämma. Eller petar mig i näsan typ.

6Vad stör du dig på hos andra? Stör mig på hos andra? Svårt, jag vet faktiskt inte. Jag stör mig inte på så mycket jag. Bara folk som irriterar och gör onödiga påhopp. Inte värt ett öre. Senast idag blev jag väldigt illa till mods när jag läste en tråd på en föräldrasida på Facebook. Så mycket påhopp, jag blev så ledsen.

7Vad är din sämsta sida? Att jag är disträ helt klart. Jag tror faktiskt att många skulle kunna hålla med om det, jag går in i någon bubbla emellanåt och ja, hahaha. Det är absolut den sämsta.

8Vad är din bästa sida? Att jag förmodligen har världens längsta tålamod. Jag borde få ett pris för det. Förutom när jag ska rensa fisk eller får upp en gädda, då är det kört.

9Vilken sida av sängen sover du på? Alltid närmast dörren.

10Vad gillar du för filmer? Lejonkungen. Jag älskar Disney och kommer förmodligen alltid att göra det. Men även verklighetsbaserade. För ett tag sedan såg jag Deepwater horizon, riktigt jäklarns bra . Och svenska komedier står också högt upp på listan.

11Gråter du ofta? Ja, väldigt ofta. Inte bara för att jag är ledsen, ibland gråter jag av lycka. Många gånger gråter jag över att jag blir berörd över andra, hur andra har det eller över tråkiga saker som händer andra.

12Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Haha ja, ja, ja. Jag jobbar med att få människor att se över sin hälsa och göra saker för att främja den. Jag är inte lika bra på det själv, jag stressar i onödan om mångt och mycket.

13Vad sjunger du när du står i duschen? Britney Spears – Hit me baby one more time. Hahahahahha, älskar den! Lemon Tree eller Seasons in the sun. Det är dom tre som går på repeat här hemma och nej, inte bara i duschen.

14Vad önskar du dig mest just nu? Sommar och sol, varma senkvällar och helst myggfritt.

15Vilken maträtt är din favorit? Hmmm. Leilani pizza!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats