familjelivet i tornedalen

2011 var året

Ett av de roligaste åren jag upplevt. Året bestod utav både bal och student och det året var en enda stor jäkla fest i princip. Året kantades av så mycket glädje men även tårar och dans. Ett år jag faktiskt inte la någon större vikt vid över att tänka på framtiden utan bara levde på där och då. Och det året släpptes Avicii – Levels, så jäkla många danser man dansat till den låten, sjungit med. Och för att inte tala rysningarna den gett en, tonvis med skratt men även tårar man fällt. Och allt tillsammans med mina vänner. Att någon så ung ryckts från vår tid här på jorden är tragiskt men himlen har fått sig en riktigt fin ängel. Hans musik lever vidare i mina ådrar tillsammans med alla underbara minnen jag har som jag associerar till många av låtarna, förmodligen majoriteten. Levels blev hans stora genombrott och jag kommer aldrig någonsin glömma 2011 och alla minnen man bär med sig när man lyssnar på just den låten. Må han vila i frid och fortsätta med allt det han älskar på andra sidan ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats