familjelivet i tornedalen

4 dagar kvar till bf

Jag är dock inställd på femton dagar till just nu. För som sagt så verkar lillen inte ha bråttom alls ut därifrån, han verkar ju trivas som fisken i vattnet och är en envis typ känner jag. Jag skrattade för mig själv när jag tänkte på det – ska han bli som far sin? Ska han bli punktlig och tajma in så farsan är hemma under vm-finalen kanske? Ja blir han sin pappa upp i dagen så blir det nog så, ska jag ha en mini-S här hemma också? Punktlig planerare med andra ord, haha. Jag tror nog det men även om jag ibland kan känna mig tokig inombords så är det på ett bra sätt – det är sådär kärleksfullt. Det är då man vet att det verkligen är rätt person man är med. Han kan driva dig till vansinne – men driver dig till vansinne på ett sätt som får dig att bara bli mer och mer kär i honom trots det. Hursom, det är inte så tungt egentligen ännu heller med graviditeten, visserligen är jag inte Sveriges eller Norrlands smidigaste kvinna just nu men såpass att jag klarar finemang att raka mina ben och måla tånaglarna. Men längtan och väntan är det värsta just nu och jag ser på S att han också verkligen väntar… En dag närmre kommer vi hela tiden får man trösta sig med, för snart får vi träffa lilla dig.

20140625-164619.jpg
Här har vi killen som överöser oss med kärlek just nu. Den finaste minivovven jag någonsin träffat även om han kan ha sina ragedagar. De senaste två veckorna har han varit extra närgången och mysig. Han kommer och lägger sig antingen rygg mot rygg med mig eller någonstans tätt intill min kropp när jag vilar. Han överöser oss med pussar på morgonen, väntar tålmodigt på att någon av oss ska göra ett ljud ifrån sig för då är det okej att hoppa upp i sängen och pussas innan morgonpromenaden. En hund är verkligen en bästa vän.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats