familjelivet i tornedalen

5 wanties

Esprit gör det denna gång och bjuder på en hel del skönheter. Dagar som dessa brukar jag spendera mina kvällar vid olika webshopar och ”handla”. Jag kan inte vara ensam om att fylla varukorgen men inte alltid klicka hem det. Fastnade dock för ett par plagg som jag bara måste få testa och dessa skulle jag gärna vilja se i min garderob i vår/sommar:

cats

Ni hittar dem 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Jag har letat efter en perfekt poncho till sommaren och tror starkt att jag funnit den nu. Tänk er den där, en svart eller virkad bikini under, jeansshorts och en stråhatt. Eller kjolen med en topp i vitt och stråhatt till det. Ready for the beach alltså. Och klänningen har ett saftigt pris men JA TACK, brunbrända ben, håret uppsatt slarvigt och ett par högre sandaletter eller pumps. Ge mig sommar, ge mig dessa plagg. Ge mig byxdressen, röda läppar och en liten drink i handen. Det kliar så i mina fingrar just nu. Helst skulle jag vilja besöka butiken men vi får se om jag orkar vänta så länge, brukar annars vara riktigt nöjd med deras kläder, speciellt jeansen.

Två andra favoriter från Esprits kollektion är helt klart dessa: vårjackor till de mindre. Ingen kan väl ha missat i dagsläget att jag älskar färg till vår lilla prins? Ni ska bara se vad han fått av oss. Säg ja till gult. Kärade mig ner i den blommiga, någon liten tös som vill ha en möjligtvis? Hej älskling, ska vi skaffa en tjej också? Skämt och sido, jag vet att dem inte kommer på beställning. Men dessa är ju sjuhuhukt snygga och bägge jackorna är dessutom jerseyfodrade.

wantie

Dessa jackor finner ni 1. HÄR och /  2. HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats