familjelivet i tornedalen

Nu är det vår

img_0130.jpg img_0131.jpg

Vad händer och fötter? Jag väntar på att jag ska kopplas upp med min grupp inför grupparbetet. Det är svainevarmt utomhus idag för att vara April månad och för att nyss ha haft riktigt kallt och snö i massor. Hela sexton grader står termometern på, riktigt gött. Så planen är att beta av grupparbetet och sedan hänga utomhus med minimannen i en eller ett par timmar i alla fall. För snart får vi ta helg och nästa vecka är det examination för vår del och sedan är det lugnare puckar med endast två uppgifter kvar under denna termin, oj så fort tiden har gått. Men tiden går snabbt när man har roligt, eller hur? 🙂

Ikväll ska vi nog bänka ned oss framför fritidsresor och spana in lite resor med S. Where doooo we go now, where do we go now? Spain? Greece? Cuprys? Croatia? Den får vi suga vidare på en stund till men det är alltid lika roligt att titta på resor.

img_0129.jpg img_0128.jpg

Så här sitter jag och väntar.. Klippte förresten minimannens hår igår och än en gång rök 2-3 cm. Till sommaren blir det nog att klippa det väldigt kort men han är ju så söt i sin lilla frippa så det är något galet. Men hur många gånger har vi inte klippt honom vid det här laget sådär 2-3 cm per gång. Säkert 7 eller 8 gånger senaste 10 månaderna, det är galet vad det växer. Ja ni hör ju. Tänk om jag hade fått klippa 2-3 cm 8 ggr. Säg snitt 22cm på 10 mån, om mitt hår ändå kunde växa så mycket. Gahahalet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats