familjelivet i tornedalen

Hejpa hej! Tänkte att jag slänger iväg ett litet livstecken här eftersom att jag kom på den briljanta idéen att ta en paus från alla andra sociala medier med A. Hihi. Det är faktiskt lit skönt om man ska få vara ärlig, varför? He bara är så. Känns som att man lagt halva dygnet på det många gånger, inte värt det.

Just nu sitter jag på altanen och väntar på drickaleverans medan junior napar efter en förmiddag utomhus. Vi klev upp och drog på lite hiking och picknick på Aavasaksa. Åh det är fan livskvalla att få hänga på alla dessa fina smultronställen. När vi promenerat runt där ett tag och tagit oss en fika åkte vi till yt för lite häng i deras mega lekpark. Den är grym och typ ett måste för alla med kids. Jag har haft riktigt bra dagar, det har bjudits på jobb, familjehäng och massa andra roligheter som att utforska nya platser i bra sällskap.

Den här helgen kommer bjuda på jobb och på tisdag är jag ledig sen igen. Då ska det packar och planeras för nästa helg nalkas det bröllop och då bär det av söderut. Så himla kul. ❤️ Ni ska jag runda av, så ha en bra helg! På återseende.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats