familjelivet i tornedalen

aggressivt ätande, haha.

Såhär kan en matning se ut hemma hos oss numera när tänderna bråkar, håll i hatten:

   

  

Inte så jättekul.

   

   

Kasta sig bakåt i stolen är det nya. Ändå vill han äta upp allt, haha. Jag förstår men ändå förstår jag inte, kasta sig bakåt i stolen och fäktas med armarna när man erbjuds vatten är bara vardag. I alla fall – killen nedan har sovit riktigt bra inatt, tack och lov.

  

’Hur som. Morrn morrn på er vänner. Idag står babysim på schemat, nästsista gången men jag får se hur det blir idag för liten har varit ganska kunkig de tre senaste dagarna pga tänderna som bråkar. Vi kan ju alltid testa åtminstone, är ju bara och gå upp om han vill annat. Hehe. 

Jag älskar måndagar, speciellt morgnarna när man får vakna upp med sin hela lilla familj i sängen, mysigt. Igår kväll blev det nya Beck filmen för min och S del och lite gottans i form av en pizza. På kvällen när vi lagt oss och myst ett tag kände jag hur kroppen bokstavligt talat kokade och jag fick en äcklig känsla runt strupen. Kliver upp och går på toaletten och märker att jag är röd, som ett band runt axlarna och halsen, rödflammig på hela kroppen, kult. Idag är det borta, tur det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats