familjelivet i tornedalen

All in or nothing.

Nu kan jag väl ändå säga att jag kommit igång med träningen ordentligt igen, nu ska jag bara se till att hålla i det också. Jag älskar träning och hur det påverkar mig som person att orka mycket mer, hur man kan gå från att ena stunden vara trött muntergök till att i nästa sekund vara fylld av endorfiner och känna sådan glädje och ork igen. Nu har jag dock inte haft det där träningskortet mer än dryga två veckorna men jag har hunnit mig på många pass. Jag är lite av en allt eller inget-människa. Jag kan inte träna få dagar och hålla i det, då dalar det bara ut igen och jag återgår till gamla sämre rutiner. Mitt nästa mission är att försöka lägga ihop kosten, det är förmodligen där jag behöver den största förändringen när det kommer till socker. Jag är en sockerråtta och älskar förmodligen godis mer än träning, så ni förstår ju vad man har att jobba med. Det är den där lilla sista pusselbiten som ska på sin plats. Sååå. Tanken är inte att aldrig mer få äta godis, utan försöka få lite mer balans och förhoppningsvis bli kvitt det värsta suget. Det är så lätt att falla tillbaka till gamla vanor igen, speciellt om man är av en allt eller inget människa.

16585048_1268790973166936_5054534963832029184_n(1)

Annars då? Det råder sjukstuga hemma hos oss och förra natten var inte nådig för någons del. Minst rolig var den för vår lilla skruttmunk som hade det besvärligt med både hosta och en rinnande näsa. Så dagens planer är att försöka kurera honom, det blir nog en hel massa soffhäng bara för att han ska få vila upp sig. Har även ett adobemöte inbokat med några klasskamrater inför våran evidensuppgift. Det får gå som det går idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats