familjelivet i tornedalen

All that you rely on and all that you can save. Will leave you in the morning and find you in the day. 

Herregud vad trött jag var under gårdagen. Det blev minst sagt många och intensiva timmar i Pajala men det var så trevligt, det är ju elva år sedan jag var dit sist när jag följde med Sofia till hennes stuga. Åren går miiiiinst sagt gaaaanska så jäättefort börjar man ju inse nu såhär i efterhand. Jag var aptrött när jag körde hem, möttes en av överlycklig liten sötnos, slängde mig på soffan och intog en skön ställning och slötittade på pyjamashjältarna med Lucas. Vårt favvoprogram ju. Det var en pers att köra hem den ändå korta biten, mådde så himla konstigt på eftermiddagen så visste varken ut eller in. Brukar ni någongång slås av paniktrötthet? Tycker det är så himla obehagligt.

I bakgrunden ser nI ju favoriterna. Lucas har redan tilldelat mig platsen som Ugglis, helt klart godkänt. 😌 Jag orkade även kötta igenom ett sent pass igår kväll trots att jag var så trött men med bra sällskap så går ju allting. Lyssnade även ett avsnitt av creepypodden, inte det smartaste valet direkt. Var säkert över ett halvt år sedan jag vågade lyssna sist, man blir ju lite knäpp av sånt där. 😜 Som om man inte vore nog redan, haha. Funderar på vad jag ska köra på gymmet idag? Kondition, bröst och axlar får det nog bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats