familjelivet i tornedalen

All the things that matters.

Musik är livet. Livet är musik. Ungefär så ja, jag är dock den som typ fastnar för en och samma låt och så spelas den sönder på repeat. Nu när jag kommit in i något tränings-mode igen så är det kul att hitta en massa nytt, den ovan är dock inte för det men jäklarns vad bra. Bästa kicken på löpbandet får jag ändå av 500 miles, haha. När jag är ute och åker skidor brukar jag istället lyssna på poddar, vet inte varför men känns som att man nästan har sällskap med sig då, haha!

Idag blev det en pretty tidig morgon för mig och Lulle. Klockan 05:00 sa han ”titta mamma, morgon!” Hur ska jag nu lära honom att det inte är morgon bara för att det är ljust ute, känner väl mest att sommaren blir tuff i så fall. Hehe jag berikades verkligen med ett morgonpiggt barn, trodde inte ens man kunde vara mer morgonpigg än jag själv men tydligen. Så god morgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats