familjelivet i tornedalen

Alla för alla och en för en

Godmorgon solstrålar och muntergökar. Idag bjuds det på lite sol här i vår stad, nu är det bara värmen som saknas. Planerna idag är att fara iväg en sväng och spana in sommarnyheterna och babykläder på rajalla med mor min. Senare blir det umgänge med mina vänner, kanske en runda på Ikea om vi finner orken till det för jag behöver verkligen ett par till lådor dit hem. Nu ska jag göra mig redo för en runda på stan, känner nig halvt om halvt som en zombie idag så jag hoppas på att slippa skrämma iväg folk från min närhet. Vilka hormoner alltså! Sen har jag fyra raka arbetsdagar framför mig igen, ja alltför många dagar kan det ju inte vara kvar nu, tiden går ju så himla fort. Bara fem nätter kvar tills S kommer tillbaka, fem nätter är ingenting. Ett av hans tidigare jobb innebar för oss en månad ifrån varandra, det mina vänner var tungt jämfört med dessa 7 dagar som ändå går i en hiskelig fart, man hinner ju knappt blinka och vips så är dom tillbaka. Nej nu ska jag avrunda, vi hörs senare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats