familjelivet i tornedalen

And it times like these you learn to live again.

Dagarna kom och dagarna gick. Förra helgen spenderades i Happytown fram till måndagen. I söndags blev det pimpling med familjen på plats, det blåste upp till storm ute på havet så det blev inte alltför långvarigt. Dock var det sol under hela tiden så en redig bränna fick man allt i ansiktet. Kidsen fick testa på att fiska, synd bara att vi inte fick någon fisk. På kvällen drog vi över till Jessica för lite kaffe och för att catcha up sedan sist vi sågs, sedan blev det en middagsdejt på leilani som avslutning på kvällen.

Och Sofia borde få en medalj för bästa tålamodet med fiske.

Min nya borr är den bästa investeringen för denna vår.

På måndagen blev det isen igen tillsammans med Sofia. Bättre väder än söndagen och solen värmde på riktigt skönt. Jag fick två firrar och var helt nöjd med fisket. Vi hade med oss fika och hade det allmänt skönt där ute. Tisdagen var lugn, bjöd på träning och plugg för min del och igår har vi fått kämpa som dårar ute på isen för att få upp en skoter. Jag har aldrig förr varit med om den vattenmängden ute på isen såhär tidigt på våren. Jag badade med vatten till fem centimeter över knäna i nästan två timmar, tack och lov för att det finns traktorer. Jag blir dock inte förvånad om jag blir sjuk, mina ben var helt avdomnade när jag äntligen kom upp. Nu tar vi lite påskledigheten och Lucas får påsklov fram till nästa onsdag, det har blivit mycket ledigt för honom med endast två dagar förskola denna vecka efter 10 dagars ledighet.

Man hade aldrig kunnat ana hur mycket vatten som låg på isen.

Det blev även en runda runt särkijärvi på skidorna med Anette igår. Jag måste nog hämta hit mina gamla skateskidor och valla dom, sjukt bra spår i Ötå.

Fick mig en uppfräschning med påfyllning av fransar också. Helt toknöjd.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats