familjelivet i tornedalen

Andra dagen

Andra dagen på förskolan efter semestern gick igen över förväntan. Det är lite av en tappa hakan-feeling eftersom att han är så mammig just nu. Det blev några timmar där för minimannen och jag passade på att göra lite ärenden och se inspelade föreläsningar om sårläkning och trycksår. Jag tjuvstartar med skolan nästan en vecka innan men vad gör väl det, är man lite haj på vad det handlar om när det kickar igång.

På eftermiddagen tog vi en liten promenad med Sara och kidsen innan vi tog ett stopp vid lekparken. Det är verkligen bra i parken när man kan gå runt i den pyttelilla skogen och spana på allt vad där nu finns. Jag fick mig ett nytt vind och- vattenställ idag från S. Han som vet hur mycket jag önskat mig ett nytt nu. Det får följa med på våran vandring och även fritidsbyxorna (måste vara ett av de bästa köpen jag gjort till mig och Sebbe). 

  
  
Det blev ett pass på gymmet tidigt tidigt i morse. Det bästa är när man får göra bort det tidigt men jag var sjuhukt klantig idag som råkade gå in i en skivstång fem gånger och slå i samma smalben varje gång jag skulle svänga om när jag körde axlar. Efter femte gången brände tårarna bakom ögonlocken, jag är väldigt väldigt snärttålig men när man slagit samma ställe fem gånger vill man bara gråta blod och svinga den genom fönstret. Det gick över och jag fortsatte på passet (ett hyfsat kort ett!). Nu har jag dock ett väldigt svullet smalben som knappt går att snudda vid. ? Älskart, bara att träna bort det med lite legday framöver. 

 Nä ni, nu får Sofia sällskapa mig i lurarna en stund efter att ha sett lejonkungen tillsammans med junior. Första hela filmen och den såg vi allt tillsammans, det måste för övrigt vara världens bästa film (tecknade i alla fall!) och den bjuder på skratt och tårar fortfarande. ❤️ Sen blir det väl ett avsnitt house of cards med S i vanlig ordning. Puss och hej!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats