familjelivet i tornedalen

Äntligen helg och sådant där.

Ja, vi kan då säga ”äntligen helg” för min och minimannens del i alla fall. S åkte dock iväg och jobbade vid sju, det kändes minst sagt konstigt då det inte tillhör vanligheterna. Jag var dock först upp av den här familjen, kors i taket alltså, då det är jag som lätt är den segaste om mornarna och har varit det under den senaste tiden. Nu har jag dock börjat känna om dagarna att jag börjar få tillbaka mer energi och är mer pigg överlag. Så himla skönt. Men det är så mycket som händer just nu i våra liv så det är ett enda virrvarr uppe i skallen för det mesta men det tar sig. En dag i taget. Jag älskar att det i princip är ljust när vi kliver upp igen och att det fortfarande är okej ljust fram till fem. Jag älskar även att solen börjat visa sig mer och mer och att vädret varit behagligt och skönt.

Idag är det dock way too kkkallt och jag fryser inomhus vid tanken av hur kallt det faktiskt är utomhus idag. Tempen visar på strax över minus tjugo grader men vi får hoppas på lite mildare väder imorgon när S tar helg så vi kan åka iväg och hitta på något. Kanske packar vi ned familjen, pulkan och något ätbart och drar iväg någonstans. Jag måste köpa mig nya längdskidor så jag kan ge mig ut i spåren igen, jag älskar att åka skidor. Det är bland det bästa med våren och vårsolen såklart, haha.

DSC_0244.

DSC_0244..

Lite blandade bilder från februari 2015. Vår lilla sötnos.

IMG_9353.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats