familjelivet i tornedalen

Äran att agera frisör

Yep. Efter mitt senaste försök att agera frisör till Sebbe sol för övrigt blev helt totalt misslyckat så lät han mig göra det igen. ”Skojar du?” Var min första fråga. ”Det kan ju inte bli värre än sist, du får några försök”. Hahaha. Blev det bra då? Yep! ? Skam den som ger sig alltså, kan väl bara bli ännu bättre nästa gång då. Det blev dock väldigt sent och trots att han bara sa ”kötta på med saxen!” Så tog det evigheter.


Nu laddar vi för måndag och förskolestart för junior, ska bli spännande att se vad han tycker om att vara tillbaka. Idag verkade han dock glad över att prata om förskolan imorgon och trodde för en stund att vi var påväg dit men men. Jag ska passa på att förbereda mig väl och läsa på lite inför skolstarten nästa måndag. Hoppas ni haft en fin helg för nu avslutar vi den efter lite house of cards med att ladda upp sömnkontot. Puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Haha härligt att klippningen blev bra! Själv skulle jag prova att klippa min sambo, både han och jag sa ”ALDRIG IGEN” efteråt.. inte bara att det blev fruktansvärt fult utan också för att vi blev osams ?
    Hoppas det går bra både med förskolestarten och din skolstart! 😀

    1. maajzan

      HAHAHA hög igenkänningsfaktor på den, så var det efter första klippningen så jag höll på att falla av stolen när han bad mig klippa igen. ? tusen tack!

stats