familjelivet i tornedalen

Att känna sig trygg

Något vi ofta för på tal i dagens samhälle är vikten av att få kunna känna oss trygga framför allt i våra egna hem. Jag har många gånger tänkt på att i mitt framtida hem (läs: hus) kommer jag koppla in larm. Idag är det ingen ovanlighet alls att folk installerar larm eller kameror i sina hem, egentligen är det väldigt tråkigt att det ska vara så osäkert men tyvärr ser det ut så idag. Jag tror helt klart att det kan höja upp känslan av trygghet hos mig i framtiden. Ett hem är alltid ens eget hem och det tycker jag att det alltid ska få förbli, ett hem där man ska få kunna känna sig trygg. Ärligt talat så känner man sig inte alltid trygg och det är därför jag tror att ett larm skulle göra såpass stor skillnad. Inne hos http://www.cpgsecurity.se/ kan ni hitta den senaste tekniken för just det, en massa bra information och vad de kallar ”grön” säkerhetsteknik.

När vi kommer till att känna sig trygg ute så är det förmodligen lite svårare än så. Det är svårt att veta vad som väntar där ute och det skrivs om det i medier varenda dag. Det är en enorm skillnad från när jag var ett litet barn tills nu och det gör lite ont i mitt hjärta att veta att våra barn inte kommer växa upp med samma känsla av trygghet ute på gatorna.  jag själv rör mig aldrig ute för sent eller på helt ödsliga platser och det bara är så sedan innan. 

  
Bilden har egentligen ingen direkt koppling med inlägget. Jag vill bara poängtera och hoppas att jag ska kunna ge den killen all den trygghet han behöver under resten av våra liv. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats