familjelivet i tornedalen

Att ta hand om sig själv 

Jag prioriterar ju lilla Lulle i första hand men jag känner att jag måste eller borde i alla fall bli bättre på att ha hand om mig själv på både insidan och utsidan. Kosten spelar en viktig roll här, man slarvar så otroligt mycket med måltiderna. Ser till att den minsta äter alla måltider medan man själv lackar på energi, måste alltså bli bättre. Har börjat dricka detoxvatten dagligen och tänkte även se till att få i mig en-två juicer för att boosta kroppen lite. Fyi så har jag haft problem med magen sen graviditeten egentligen och tänkte börja se till att få i mig rätt mängd med fibrer. Jag läste att vi är typ sämst på det i Sverige.Tre saker jag vill göra just nu: 1.) klippa av hälften av håret typ, det är verkligen i dåligt skick och sedan börja bli bättre på att använda hårmasker. Får nog springa ner till Åhléns och köpa lite extra kärlek och omvårdnad för det. 2.) Åka iväg på en ansiktsbehandling alternativt klicka hem en burk glamglow. Min hy har inte varit så bra men efter att ha slutat använda smink på själva ansiktet är det bättre. 3.) Göra en fransförlängning, jag har visserligen långa fransar men jag älskar när det är fylligare. Och så skulle det givetvis inte skadade en brunbränd kropp på det hela, haha.  Är ni noggranna med kroppen från insida till utsida? Dagsljus, frisk luft och daglig motion tror jag gör mycket för både måendet och hälsan, det planet sköter jag dock bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen

  Ska du klippa håret? Jag önskar ja skulle våga, men jag tror jag skulle se hemsk ut i kort hår och mitt stora ansikte 😛

  1. maajzan

   Jo jag har tänkt kapa av det och behålla en lite längre page möjligtvis . 🙂 Har tappat fruktansvärt mycket hår under amningen och resten har Lucas slitit bort så nu är det dags. Ja det är verkligen vågat när man ska ta steget men åh testa, vem vet… du kanske känner att du passar skitbra i det sen, sen växer ju hår ut igen som tur är. Dock känns det som en evig väntan… 🙂

 2. Dénise

  Tycker du är naturligt vacker i alla fall!
  Förstår dock din poäng, för det är inte lätt att hinna med sig själv alla gånger och det är ju viktigt för att orka med, men det är också för att få må bra själv. 🙂

  1. maajzan

   Åh tack så mycket fina du! 🙂 Ja precis, det känns som att man slarvar alltför mycket med i princip allt. Tror man mår bättre och blir gladare som person o. Man lägger lite extra prio på sig själv också. 🙂

 3. Vabessa

  Åh jag prioriterar inre mig sjölv ett dugg. Har inte gjort det på väldigt löne vilket märks av. Jag blir alldeles trött. Man missar måltider och blir arg väldigt lätt.
  Men jag gjorde också en förändring med håret. Hade ner till runpan, men jag klippte av det vid axlarna. Haha bara en toffs och sen var det av 😉

stats