familjelivet i tornedalen

Att vakna 04

är ingen lek alltså efter att ha sovit sjukt osammanhängande med en liten som rullat runt och gnytt i massor. jag kommer definitivt vara mer död än levande idag om han ska vägra sova sina naps idag igen pga den dumma förkylningen som bråkar just nu.

det har verkligen varit katastrof med sömnen de tre senaste nätterna och det känns. tur att jag fick sova över trettio minuter i bilen under dagen igår, verkligen tur och välbehövligt. nu ska jag försöka masa mig upp från sängen, kunde han inte ha fått bli friskare tills idag lyder mina tankar. hoppas verkligen på att lulle ska få sig lite längre naps med sömn under dagens lopp, det behöver han verkligen. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats