familjelivet i tornedalen

Bildbombare

Hej på er, hoppas ni har en bra lördag. Själv ligger jag och läser lite mer om gåstolar och varför det inte är bra för barn, tydigen har det med utvecklingen och motoriken att göra. Använder ni gåstol? Vi har bestämt attt köpa en lära-gå vagn till honom så småningom men låter han vara korta stunder i gåstolen under dagarna. Idag tippade han dock över den då han sträckte sig efter en leksak på marken, som tur är var S snabb och hann ta fast honom men ändå, läbbigt. Gäller att ha stenkoll då dessa små är så otroligt snabba i varje rörelse.

Det är fettislördag för vår del och jag har precis fått njuta av värlens godaste räkbaguette, ah det vattnas fortfarande i munnen bara jag tänker på den. Så himla gudomlig. Har även vari på den dagliga långprommen med hunden, Lucas vaknade upp dundersnorig så han har fått mingla hemma med pappa. Ser det bättre ut imorgon så tar vi med honom på en liten pulkatur på gården om vädret tillåter, det blåser så hiskeligt mycket hela tiden.

Där kan man skymta värlens sötaste små riskorn i munnen på Lucas. Dör söthetsdöden, det har inte varit så poppis att försöka få med dom på bild eller försöka sig på en titt in i munnen men nu så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma Malin

    Vi har faktiskt köpt både och begagnat så vi får väl se om vi får användning av dem. Jag blir dock lite trött på sånt! Det känns ju som om det gäller extrem användning liksom.

    Vad gott det lät med räkbaguette förresten!

  2. Kajsa-Stina

    Så himla söt han är! Mitt hjärta smälter haha♥
    Och apropå gåstol så har jag den enda erfarenheten utav det att jag själv använde det när jag var liten och jag tycker inte jag har utvecklats konstigt av det? Tycker det är så trist med alla rön hit och dit om vad som är bra för ens barn och inte. Samma hysteri som med vad som är farligt och äta och inte. Om man ska kolla till det så kan man ju inte äta något till slut då allt mer eller mindre innehåller tillsatser :S Så jag tror inte det är någon fara om ni skaffar en gåstol till honom 🙂

stats