familjelivet i tornedalen

Black friday: incoming!

Jag taggar redan black friday i hopp om att hitta bra kap att klicka hem. Både till vårt nya hem som julklappar. Nu återstår det alltså att se. IMORGON (!) Får vi börja fixa med huset, tänka sig att vi snart bor i hus, drömmarnas dröm alltså. Oturligt nog har jag gått och blivit sjuk så orken som finns i denna kropp är inte mycket att hänga i granen. 

  
Jag är dunderförkyld och har försökt kurera mig hela dagen. Rösten är inte mycket att hurra för och inte denna nästäppa heller, riktigt trist faktiskt. Jag orkade mig på lite pepparkaksbak med Lucas under eftermiddagen. Väldigt uppskattat när man fick äta av degen, vi är nog två om att tycka att den är godast. Nu blir det en dusch när junior sover och sedan ska jag kurera mig i soffan framför svartsjön med en kopp thé och chibas. Moikka. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ExklusivaMoi

    Amen KRYA PÅ DAJ!!! Man borde ju oroar sig när mina kollegor och alla de andra börjar falla som furu med denna förkylningsvirusen som nu härjar =P… men jag känner mig lugn och stabil av mig, hahahhaaa! Ta hand om dig + lilla familjen din, kramar<3

stats