familjelivet i tornedalen

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now

Ålrajt och hej. Denna helg går i jobbet tecken, dock har jag kväll idag så därför kunde jag ta sovmorgon ända till klockan sju (!) haha, är man van att vakna tidigt så är man. Jag har alltid så svårt att varva ned efter ett kvällspass, fick ha poddar till hjälp för att kunna slappna av igår när jag skulle lägga mig. Meeen till sist så kom John Blund över till mig också. Imorgon jobbar jag dag så efter det blir det en massa mys innan en ny vecka tar form igen, herregud vad tiden går. Snart har ju även denna månad swishat förbi i en hejdundrande fart.

Igår blev det ingen vanlig träning för min del förutom en långpromenad med Balto och med A som sällskap i lurarna. Men det var nog bäst så, jag har inflammation i vadmuskeln så jag väntar tålmodigt med att det ska ge med sig. Jag körde dock yoga för att stretcha ut musklerna innan det var dags för jobb. Idag ska jag dock köra bröst och triceps innan mitt jobbpass, det ska bli skönt. Nu ska jag dock avrunda, på återseende!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats