familjelivet i tornedalen

Checkar ut för idag.

Precis sett klart senaste avsnittet av midnattssol på SVT1, så sjuhuuuukt spännande och bra. Det är så otroligt vackert uppåt i landet. Den här dagen har gått i lugnets tecken tillsammans med junior medan pappan varit iväg på jobb. Medan Lucas drog en några timmars nap så passade jag på att påbörja min rapportskrivning. Jag känner väl mest att den kommande veckan kommer bli väldigt intensiv. Går in på tredje veckan av vår vfu, har en massa projekt framåt helgen, jag tänker även försöka fortsätta med all packning här hemma (hej, jag packade vår första kartong idag!). Rapportskrivning och arbete inför seminarium lär det bli dom närmstkommande kvällarna. 

Det är ett evigt pusslande med tider som ska passas, att vara mamma, student och samtidigt försöka ha hemmet i någorlunda skick. För att inte tala om att upprätthålla kontakter. Ibland går det bra, ibland går det lite mer segt. ? Summa sumarum så kan jag i alla fall säga att det var otroligt skönt med helg, det var en riktigt bra sådan med Lucas. 

  
  
Bjuppar på dessa från igår, vi byggde minsann en fin Frosty. Jag övervägde att ge min mössa när Lucas ältade om hatten. Turligt nog så hittade vi en hink i lekparken så jag slapp offra mössan. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Här är det mörkt och grått igen, all snö försvann tyvärr!

    Den serien har jag inte sett, men hört flera prata om den så kanske skulle ta och göra det 😉

  2. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

    Trots att det kan låta svårt så kan jag sakna tiden när jag studerade och var mamma samtidigt. Upplever att man hade mer tid för att vara mamma då än när jag började jobba trots att det var deltid. När jag sen fick utmattningssyndrom som jag har nu känns tiden med studierna som den bästa tiden för då var kraven inte lika höga. Men det är lätt att se tillbaka på den saken nu, flera år senare. Jag hade nog behövt njuta mer som student och mamma förut :).

stats