familjelivet i tornedalen

Dagarna bara rusar iväg 

Det har varit mycket arbete med våran evidensuppgift på sistone. Det har varvats med sjukstuga, först Lucas som blev sjuk på sjuk och sedan jag som legat i feber, kämpat mig genom examinationen som jag klarade galant, halsfluss på det för att sedan toppa det med ett besök på akuten med bihåleinflammation. Den huvudvärken var konstant i fyra dygn, inte en sekund vart jag fri från det och visste inte hur jag skulle klara av finslipet på rapporten. Det slutade väl med att jag bröt ihop och åkte in för att lämna prover, något högt crp och feber och så fruktansvärt ont i ansiktet. Mediciner som gjorde susen så nu är man äntligen på benen igen. 


Vi har haft långhelg med denna dag inkluderat tillsammans med grabbarna. Det har bjudits på fantastiskt väder så vi har hängt utomhus i massor. Jag har testat skidorna runt sjön igår och dom fick helt klart godkänt, idag blev det en tur igen med Sollan. Efteråt åkte vi ut på lite sightseeing med grabbarna, hängde på isen i solskenet. Sååå härligt. Nu har vi precis hämtat hem en grill och tänkte grilla lite till middag, yummy yummy. Sedan ska jag varva dagen med sista justeringarna av rapporten innan den ska skickas in och eventuellt lite träning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats