familjelivet i tornedalen

Dagarna rullar på.

Dagarna har typ rusat förbi. Tänkte att jag skulle slänga ifrån mig lite livstecken här igen. Det har bjudits på goväder de senaste dagarna, jag har dock spenderat dom på dels utbildning i måndags och på jobbet resterande. I övrigt har jag haft så mysiga och bra dagar.

I måndags hade vi utbildning i S-HLR, akuta omhändertaganden. Alltså kan ha varit den roligaste utbildningsdagen jag någonsin varit på. Eller kan, det var helt klart den roligaste. Fick skratta så tårarna nästan sprutade, ha ha. Men man lärde sig mycket, fick med sig massor i bagaget och kan känna sig tryggare efter den dagen. Helt klart en givande heldag tillsammans med mina gamla klasskamrater. I maj har vi fortsättning på utbildningen igen, ska bli skoj.

Inför heimlichmanövern.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats