familjelivet i tornedalen

Det blev en dag

I lekparken. Nej men, den här dagen har bestått av promenader, lite etikläsning och så har jag skrivit klart mina fyra sidor av rapporten. Nu är det bara referenserna som ska fixas till och finslipet av den, jag tror det är mer tidskrävande än vad jag tänkt från början. Jag kan rätta fram och tillbaka i evigheter innan jag känner mig redo och nöjd. Jag har hittills idag fått ihop 17246 steg, kan ni förstå det? Det är så värt att ta vagnen till förskolan på mrogonen, då får man en halvtimmes promenad och samma gäller eftermiddagen. Vi passade på att gå till coop när solen gassade på för att köpa glass. Sedan blev det parkhäng i solskenet med minimannen och efter en stund fick vi sällskap av Sara och hennes kids. En lyckad eftermiddag med massa lek i parken och en liten promenad på det med dem. 😊

img_1455.jpg

Nu är mina ben ganska så finito. Vi har precis fått i oss middagen så resten av eftermiddagen får bestå av lite lek inne på minimannens rum, sedan blir det till att försöka klippa hans lugg som är alldeles för lång i nuläget. Har jag ork efter det så sätter jag i lite ljusa slingor i mitt hår, jag vill ha det lite ljusare nu till sommaren.

img_1440.jpg

Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag. Jag känner väl mest bara för att få lite helg nu igen, haha.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bambi

    17.000 steg var inte dåligt du :O Nu blev ju jag lite motiverad att få ihop samma siffra ^^ I snitt brukar jag ligga på 7000 steg om dagen. Så det är en bit kvar haha

stats