familjelivet i tornedalen

Det luktar ruttet lik

Den stanken när man får av sig jackan, lyft ut ungen ut vagnen och fått av oss kläderna och stoppat ned honom på golvet. Det luktar ruttet lik i hela lägenheten är vad det känns som – bokstavligt talat, ja. I ögonvrån ser jag hur hunden rullar runt i soffan som en galning – nej, nej, neeeeeeeeej. Är det enda jag hinner tänka innan tanken slår mig ”den jäveln har rullat på ett djuras utomhus”. Ut med hunden på balkongen, rodda med en trött junior, kvällsrutinerna i full gång alltså. 

Blöjbyte, tvättning och på med pyjamas. Koka gröt och servera en liten men trött gosse, tycka synd om hunden som är ute. Riva bort alla klädslar från soffan våran (kuddarna), in i tvättmaskinen, damssuga och skvabba rent, natta bebis som är trött, in med hunden och hopp i duschen med honom. Living on the edge alltså! Lillgossen sover, klädslarna är rena, hunden ren och fräsch och det doftar rent här hemma. Frid och fröjd, mamman är nöjd. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette - Livet i London

    Usch, hatar när hundar gör så där, hänt mig ett antal gånger och alltid lika jobbigt. Men tur att inget blev förstört 🙂 Jag kom hem en dag och samma sak hände, lukten gick aldrig bort från en kudde så blev tvungen att slänga den.

  2. ExklusivaMoi

    Fasiken va bra jobbat alltså… att tvätta hundar är inte alltid det lättaste!! Jag har dock ”bara” tvättat korthåriga men de har varit mellan och uppåt ist =P… jaaa förresten en sheeltis har jag haft med att göra, fiiii fäään!

stats