familjelivet i tornedalen

Det vore väl typiskt

Jag är så glad över att jag äntligen hittat den borttappade motivationen till träning igen. Det har blivit en hel del promenader och gym på sistone och nu är mitt mission att försöka få in lite mer kondition i form av intervallträning och löpning. Det blev lite armar idag under min korta rast, nu tänkte jag titta mer och försöka fördjupa mig mer i syra-basbalansen, tycker just den är lite knepig att få in då mycket av det är så diffust men ändå mycket omfattande. Det är så otroligt lätt att blanda ihop saker. Måste. Verkligen Hitta. Ett. Sätt.


Idag var Lucas riktigt glad och taggad när vi kom fram till förskolan, så pass taggad att han inte ens knappt hann säga hejdå. Mitt i allt stannade han upp och kom på det och vände sig mot mig och vinkade ”heeejtå”.  Jag är supertaggad på att hämta hem honom efter plugget, han är verkligen i en så härlig ålder just nu. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats