familjelivet i tornedalen

Don’t you see, my hand reaches out for the stars. Don’t you see, you and I were made for this and we were made to dream.

Still alive! Jag har EN ledig dag idag vilket känns helt fantastiskt för de senaste dagarna har varit väldigt tumulta för alla som jobbat tror jag. Med andra ord har tempot varit väldigt högt. Så idag njuter jag av lugnet och tystnaden och till saken hör att jag sovit som en gris inatt och planen är att somna tidigt idag igen. Men mitt sommarschema tar slut på torsdag och sedan har jag några extrapass veckan därpå men sen väntar en tio dagars ledighet för denna tant innan det är dags för skola igen.

Igår spenderade jag dagen med att klicka hem lite kläder till Lucas och lite ytterkläder och nya underkläder till mig. Ser det som en belöning för dessa dagar som gått, jag har varit så himla mos i huvudet. Ser fram emot en några dagars roadtrip snart. He blir kul! Nu ska jag ta och avrunda, planerna är zero. Kanske drar vi iväg på en liten utflykt, jag och Lucas. Vi får väl se. 😊 See ya!<<
p>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats