familjelivet i tornedalen

Med känslorna utanpå

Yup. Blir så arg på mig själv ibland, ett litet vrak med känslorna utanpå helt klart. Det nalkas den där veckan alldeles snart – pillerkartan hintar mig om det för att inte tala om hyn. Den här tiden på månaden har jag extremt nära till tårar och är inte den lättaste att leva med tyvärr, tur jag har en fin en som står ut med mig i vått och torrt. Likväl som jag står ut med honom, haha. 

 Vi har myst till det med dessa två grabbar och ett par avsnitt av welcome to Sweden. Nu är vi så redo för Valborgsveckan, så så redo alltså.

 Tittut!

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats