familjelivet i tornedalen

En kopp kaffe.

Det är min andra kanna jag brygger inom loppet av två dagar trots att S jobbar och jag sitter hemma själv med mina små. Igår var alltså första gången under mina tjugotre år som jag brygde en kanna för min skull. Har man inga celsius får kaffe duga och jag börjar bli rätt bra på det här med kaffe nu.

 Jag dricker mitt kaffe svart, jag har aldrig någonsin gillat mjölk i thé eller kaffe och inte socker heller för den delen. Nyligen drack jag en god kopp hos min kompis Emmi, det var frånfinland och mörkrost – riktigt smarrigt och det var nog första  gången jag verkligen menade det när jag sa det. 

Det krävs mycket för att vakna upp, igår levde jag i en dimma kändes det som. Hej pollenallergi och antihistaminer som gör en dödstrött. Vilken onödig grej att vara allergisk mot, äpplen och sten och kärnfrukter kan man ju leva utan men pollensäsongen är ju liksom återkommande år efter år. Så onödig allergi. Nu ska vi mysa framför reprisen av private practice och sedan gå på en morgonrunda, det är ju perfekt att göra sig i ordning medan junior napar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats