familjelivet i tornedalen

En kul grej

Har kört gissa-leken med mina nära och kära. Alla har fått gissa längd och vikt på benen och jag har skrivit upp allas svar. Ska även fråga alla när dem tror att lillen kommer födas, min syster tror det blir den 24 juni. Måste skriva ned allas gissningar sedan så får man se vem som kom närmast, hihi.

Är i övrigt sjuuuuuukt sugen på plättar. Plättar med grädde. Plättar med sylt. Plättar med vaniljglass och plättar med socker. Plättar med jordgubbar, kiwi och banan. Plättar med turkisk yoghurt. Hahahah vilken craving alltså, jag hjärta plättar, plättar hjärta mig. Tror ni har förstått vinken nu så finns det någon vänlig Sjöö som ställer sig frivillig vid spisen och steker några plättar till mig? Får nog bli det till frukost istället för jag känner på mig att ingen lär göra det idag.

Har varit på en megalång cruis med syster och barna idag.
I flera timmar har vi bara hängt, ätit pizza och haft det gott i både regn och solsken. Färden slutade dock med ännu mera sammandragningar och världens allergiattack pga allt pollen. Nåja, jag är helt slut och det är nog bebo i magen också så nu ska vi lägga oss med benen i högläge och vänta in John blund. Imorgon stannar jag på ”vila” från jobbet, jag föder nog snart om jag inte varvar ner.

20140531-210456.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats