familjelivet i tornedalen

En liten paus.

Jag har precis läst igenom alla studiehandledningar och kursinnehåll så nu väntar jag på att föreläsningen ska börja vilket är ganska så strax. Idag var det tufft att lämna Lucas på fsk, han har varit långledig med mig och S så det kändes nog motigt att behöva lämna mammas sida. Men. Jag vet att han har det bra och jag vet att det går över så fort jag vänder mig om men det är just det som är det jobbiga. Älskade lilla parvel.

   
   
Vi byggde en snögubbe efter vägen häromdagen när vi var hos Lucas farfar. Det var svårt för Lucas att förstå varför vi vara lämnade snögubben ensam där ute. Jag förstår honom. Det har varit flertalet roliga dagar som bjudit på en massa god mat, friluftsliv (i massor!), umgänge och mys. Och bus. Lucas är inne i en period när vi ska rita, rita, rita och leka med leklera. Knåda. Knåda. Knåda. 

  
Behöver jag nämna att han älskar att studera teckningar som jag ritar åt honom? Bilden talar sitt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats