familjelivet i tornedalen

En liten paus.

En liten paus i plugget innan det är dags för att ge sig på nervsystemet. Förmiddagen har bestått av föreläsning om hjärtat och cirkulationssystemet, väldigt intressant men människan är som en enda röra av allt och inget, haha. Vilka funktioner vi ändå har i oss, det är helt sjukt och intressant såklart. Komplicerat men intressant. 

Jag har hunnit med en liten runda i vårsolen med vovven och fått i mig lite mat i magen så nu är jag redo för att fortsätta vid ett. Äntligen fredag och endast två timmar kvar tills jag hämtar hem min lille skrutt. Det blir fredagsmys med Lucas resten av dagen och ikväll ska jag ge mig på lite yoga igen. Igår var jag fruktansvärt stel med ruskig träningsvärk så yogan kändes extremr tung.

  
 Trevlig fredag och trevlig helg till er! Nu måste jag pysa och fortsätta med mitt, puss och hej.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats