familjelivet i tornedalen

En lugn stund.

Diskamaskinen har fått sköta sitt och likaså tvättmaskinen medan jag och Lulle härjat på. För tillfället har vi en superlugn stund – Lucas sover sin nap bredvid mig och jag ska strax joina honom. Helgen den kom och gick, visst tusan går helgerna alldeles för fort och jag undrar i efterhand hur vi klarade av helgerna innan när S endast var hemma då? Så kort tid, så tidspressad. 

Jag har kommit igång med träningen (igen!), jag har ju inte haft något gymkort i Piteå sedan Lulle föddes eftersom att jag dels inte hade motivation den första tiden och andra tiden skulle jag enbart bara kunnat träna lördag och söndag. Men nu så. Jag är dock helt totalt bortkommen med alla maskiner och gymmet här (det är rätt stort) men snart kommer jag att kunna trivas som fisken i vattnet och jag längtar redan till kvällen. Idag står ben och rumpestumpen på schemat.

  
Helgen som gick spenderades i Happytown. Större delen av helgen hängde vi hos Lucas fammo och friggo, tog vara på del sol som visade sig, umgicks och åt gott. 

   
   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats