familjelivet i tornedalen

En mysig kväll bakom.

Igår spenderade vi typ hela dagen på shopping. Först jag, Lucas, Tia och barnen. Vi avslutade hänget på BR och träffade BR gubben, dock började tålamodet tryta för Lucas som jag åkte med till päronen där han somnade för middagsvila. Jag och Tia fortsatte ensamma på Rusta och Ikea, så idag blir det en sväng dit för att shoppa en del av det jag lagt upp på min lista. Så himla skönt att bara få släppa alla tankar som tynger ned en. Emellanåt skrattar jag och är i fas, i nästa stund kommer tårarna och det gör ont, så ont, i hjärtat.

Sent på kvällen åkte jag över till A. Mamma och pappa ville att Lucas skulle sova en natt med dom, åh jag tror dom verkligen uppskattar att ha någons närvaro nu, han bryter tystnaden som lämnats. Vi hämtade i alla fall mat hem till henne, choklad och frukt. Jag åt typ två bitar marabou efter 50 dagar utan godis, ärligt talat blev frukten mer lockande. Jag är fan stolt att man dras till bättre val, att man lyckats bryta en riktigt dålig vana. Ja, det var äckligt för att jag åt alldeles för mycket godis tidigare. Vi badade bastu, stod ute barfota i snön och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Sedan körde vi lite yoga, fick lära mig en hel del bra övningar som öppnade upp bröstet ordentligt och nacken/ryggen. Ska försöka med övningarna ett par gånger i veckan, samt stärka bäckenet. Kan ju vara en stor fördel om man ska skaffa kids. Sedan tog vi en liten cruis och avslutade kvällen med att dunka Eminem och ha lite feeling. På vägen hem kom tårarna, tårarna som känts långt bort men ändå så nära. Månen lyste fint och jag mindes tillbaka vad jag lovat både Ronja och Aya.

Målet är att stärka upp kroppen till sommaren. Att bli mer rörlig och mer vig i kroppen, det tänker jag lägga lite extra vikt på när det gäller träning inför beach18.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats