familjelivet i tornedalen

En spontanare och pizza

Det blev lite av en spontantrip med Sofia till Luleå idag för att hämta hem hennes sambo och kollega. Ett stop på vägen för pizza blev det för vår del innan vi plockade upp dem. Så pass kult är det att åka bil då jag ska ge mig ut på vägarna imorgon igen och hämta S från Luleå. Say whaaaat? Redan? Det är lite tur att han jobbar de kommande dagarna för annars skulle jag ha svårt att pluggeliplugga hemma. 😉 

  

 Jag är fortfarande mätt efter pizzan trots att det är typ sex timmar sedan vi åt där. Gode skönt. Jag har freestylat som DJ i Sofias bil, det blev en salig blandning med andra ord. Vilken nostalgi att höra vissa låtar, man kopplar ihop låtarna med så många minnen, bra som mindre bra. Det var i alla fall kul med en liten roadtrip, så är det när sällskapet är så bra. ❤️

Imorgon vill jag få träffa Emilia och Liam nu när dem är i Happytown, jag längtar ju efter att få snoooosa lite bebis och krama om min fina vän. Han, Liam, är ju så hiskeligt söt på alla bilder.  Det ”suger” bokstavligt talat att man ska bo så långt ifrån vissa av sina vänner. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats