familjelivet i tornedalen

Endast mamman är vaken

Morrn morrn. Idag fick jag sovmorgon till strax efter 06, jag vågar kalla det för för sovmorgon då jag vaknade upp självmant och kände mig piggelicious. Resten sv huset sover fortfarande och jag väntar på att minimannen ska vakna för sen blir det att kliva upp ur sängen och göra i ordning en redig söndsgsfrukost åt oss allihopa. Sånt älskar jag. 

Senare blir det ett pass på gymmet för lite rygg och armar och även ett pass zumba. Härligt att kicka igång dagen med träning. Det är nog svajnkallt idag igen så blir ingen friluftsdag idag i alla fall, vi får se imorgon. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats