familjelivet i tornedalen

Everything feels like a city of dreams

Jag älskar hösten, tyvärr börjar dock denna årstid att lida mot sitt slut. Finns knappt ett löv på ett träd, lite trist att den säsongen är alldeles för kort. Det har hänt en del sedan senast, ja jag minns inte när jag körde en update här sist men äh. Vi kämpar fortfarande på med examensarbetet och för första gången känns det faktiskt som att man kommit någon vart. Så himla skönt. Vad mer? Helgen kom och helgen gick, det blev lite baila med min vapendragare. Hade vi kul? Jo. Blev det sent? Mm. Så man mådde som man förtjänade dagen efter och även igår men det är smällar man får ta. Det roligaste är ju att få heilua med sina vänner, komma ut och mingla med andra och träffa nytt folk. Så pass. Nu ska jag bänka mig framför Hollywoodfruar, alltid lika spännande, haha. På återseende!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats