familjelivet i tornedalen

Fjärde advent.

Morrn morrn. Idag blev det en tidig morgon redan vid 05 med junior som bestämde sig för att det var dags att kliva upp. Jag hade så sjukt svårt att somna igår kväll, låg och lyssnade på P3 dokumentären om vargolyckan på Kolmården, så himla sorglig. Tänk er att vi bara är en dag från julafton idag och att vi redan börjar gå mot ljusare tider igen, det känns fint.

Det var en glad kille som mötte upp mig när jag kom hem. Alltid lika jäkla skönt. Hänger i Happavegas och det känns så skönt att vara hemma under juletider. Planerna för idag är en liten shoppingrunda tillsammans med A. Sen ska vi med Lulle förbi mormor och morfar och hänga och ikväll väntar uppesittarkvällen. Det blir mysigt.

Det har varit riktigt bra dagar i Kiruna. Praktik blandat med umgänge tillsammans med vänner. Har nog inte skrattat såååhå mycket på länge som under de dagar som gått. Fortfarande träningsvärk av allt skrattande, haha. Hade NKSE praktiska delen i onsdags, har passat på att hänga på labbet och så har jag även hängt en hel dag på IVAK. Det om något var en höjdpunkt. Och så har man pressat i sig alldeles för mycket gott, nåväl.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats