familjelivet i tornedalen

Förkylningstider och infektionssjukdomar.

Passande, passande. Det råder föekylningstider, Lucas är snart så gott som helt återställd (ja, den där näsan rinner dock i princip året om men hostan har nästan gett med sig) och det är bara nätterna som är snäppet värre med hosta. Jag är dunder-mega-jäkla-förkyld. Har jag någonsin varit såhär förkyld? Jag tappade rösten helt i torsdags och var utan den fram till igår, kämpigt när man har så mycket man vill babbla om. Det var väl tur att det blev en lugn hemmahelg för vår del, både lördags och söndags gick i princip åt att bara ligga i sängen nästan hela helgen lång. Jag är sällan sjuk nuförtiden och är bra på att köra på ändå men nu har jag varit så dåsig med bihålor som gjort så ont så det värkt i okbenen och käkarna till och med och jag inte kunnat röra ansiktet. Hejdå sinus maxillaris och frontalis. 

Men nu. Tror jag det börjar gå mot rätt håll, jag försöker dra in massa koksaltlösning i näsan och hålla det öppet och försöka få ut allt. Mitt största minus är att jag är ruskigt täppt, det var lättare när snoret hängde tjockt ned till golvet typ. Haha. Fräscht fräscht. 

  
Jag kockade ihop det här till moi själv idag, panangkyckling, hade nog smakat snäppet vassare om man känt smak ordentligt! 😉 Nu blir det bokläsning och mys med junior innan vi hoppar in i bastun (älskar att vi har en egen nu). Det får bli en tidig läggning av oss båda två idag, imorgon blir det att plugga in mig på infektionssjukdomar ordentligt medan Lucas är på förskolan. Haj dåååå! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats