familjelivet i tornedalen

Första dagen på förskolan

Då var det dags att återgå till gamla vanliga rutiner och kliva upp halv sju. Det gick över förväntan, en ledsen kille när pappa åkte till jobbet och jag tänkte först att det inte skulle båda gott inför förskolan idag. Det gick sol tur var över förväntan och han var glad över att vara tillbaka. Jag hängde med en liten stund innan jag åkte iväg ett par timmar. Han vinkade hejdå och sprang iväg, sprang iväf och gav en kram och sa hejdå och gick iväg igen. Lilla skrutten. ❤️

  
Lika glad var han att se mig sedan när jag hämtade hem honom efter lunch och vi tog oss en välbehövlig nap tillsammans. Jag har svårt att förstå hur fort tiden egentligen kan gå men det gör den. Verkligen. Nu ska jag se ett avsnitt house of cards innan det är dags för sängen igen. Imorgon väntar ytterligare en kort dag på förskolan med start lite senare än idag. ? Jag har mycket att stå i medan han är på förskolan imorgon, det är lika att börja läsa in sig på nya kursen nu. God natt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. maajzan

      Åh men vad skönt att det gått bra! 🙂 Ja, jag var lite orolig då lämningarna innan varit lite jobbiga från och till men nu var han sååå glad! 🙂

stats