familjelivet i tornedalen

Fredagsmys

Nä, jag kan inte riktigt förstå hur fort veckorna egentligen går. Jag tycker bara Sebbes 31 dagar som ledig swishade förbi och ändå har man själv varit ledig i två månader nu. Det har varit riktigt skönt att vara helledig denna sommar med minimannen och jag gissar på att det kommer se helt annorlunda ut nästa sommar för min del. Nu har minimannen två hela veckor och ett par dagar kvar innan han ska börja på förskolan, ett par dagar innan jag hoppar på skoltåget igen. Jag kan inte förstå att vi snart varit lediga i mellan 2,5-3 månader, det har varit så otroligt underbart och skönt. Nu kommer jag passa på att njuta fullt ut av dessa 2+ veckor vi har kvar av ledighet tillsammans. 

Igår blev det en tur till Aavasaksaberget tillsammans med Lucas och Nora. Vi turistade och kikade runt lite grann efter en lunch inne på finska sidan. Helt otroligt fint där uppifrån, vi kom verkligen fram till hur mycket mer man uppskattar och älskar Tornedalen nu. Jag hann även med en sväng till Lucas förskola tillsammans med Anette och kidsen för att hälsa på. Var ju ett tag sedan vi var där sist. ?

   
 

Idag fundsar vi lite över vad vi ska hitta på. Om vi kanske åker ut till stugan en sväng eller något, det är kallare än vanligt och hösten gör sig snart påmind. Dock hoppas jag såklart på att augusti kan bjuda på supervarma och härliga dagar resten av månaden och sedan kan vi blicka framåt mot en utomlandssemester. Nä, nu ska vi börja göra oss i ordning för att dra ut på en promenad med vovven och handla lite ingredienser till en kasslerpaj, det får bli dagens lunch innan vi brummar iväg. Hoppas ni får en trevlig helg! Puss.

  
En bild från i måndags från äventyrsbadet med grabbarna. Det var hur mysigt som helst med en natt på hotellet och minimannen njöööööt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats