familjelivet i tornedalen

Friyay!

Godmorgon, godmorgon. Här sitter vi och har klivit upp för dryga timman sedan. Jag har varit ut med vovven – så härligt när det inte regnar precis hela tiden som det gjort innan och hela lilla familia har intagit frukost tillsammans innan S åkte till jobbet. 

Sebbes kollega med familj har också flyttat hit och bor grannar med oss – igår kom dem över med chokladkakor som hon gjort. Mums! Och häromdagen kom dem över med lite traditionell turkisk mat, det var yummy och påminde mycket om något jag åt nu sist vi var i Turkiet. Säkert mycket samma kryddor också. 

Igår hade vi besök utav Nora som hängde med oss i flera timmar, blev fika, en hel del tjatter och lek med minimannen – så himla kul. Nu hoppas vi att hon kommer och hälsar på snart igen. 😉 

  
Jag toppade typ fem centimeter från mitt egna hår, topparna var slitna och sköra så efteråt fick jag världens pudelfrilla som ovan, haha. 

Jag hängde även på gymmet igår kväll och körde axlar, bröst och triceps. Idag känns det minsann kan jag lova er, jag orkar knappt lyfta Lulle. Tanken är väl att orka köra ben och rumpa ikväll och lite mage för ihelg blir det vila då jag ska hoppa in och jobba två pass. Det är som tanken det. Just nu i alla fall. Nu ska vi mojsa resten av dagen tillsammans, på återseende. Puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats