familjelivet i tornedalen

I want you to believe in me, I want you on my side. 

Morrn morrn. Ligger i sängen och drar mig i väntan på att Lucas ska vakna. Runt sju är det nya fem och det tackar vi för, dock är min kropp och knopp ganska inställd på tidiga morgnar vid det här laget så jag vaknar oftast före och ligger kvar och väntar. Idag väntar lite skolarbete på morgonen tillsammans med min grupp och sen får jag se vad resten av dagen bjuder på. Det var så härligt väder nästan hela dagen igår, tog en riktigt lång promenad tillsammans med vovven på kvällen och fick verkligen rensa hjärnan. Vi testade vägen runt sjön men kunde endast ta oss ett par hundra meter ut för att sedan inse att vi måste vända om om vi inte ville simma förstås. 

Nu väntar några hektiska veckor i skolan så vi är inne på slutspurten nu. Jag ska dock göra mitt allra bästa med att varva nytta med lite nöje också och allt det som är av vikt. Verkligen försöka prioritera tiden rätt trots att det är så himla svårt ibland. Nåväl, snart ska jag börja väcka lille Lucas om han inge vaknar självmant så laddar vi upp för en ny dag med nya tag. Idag känner jag mig riktigt glad. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats